Consultanta e o treaba serioasa


Despre schimbare si…wow woman

Posted in General de Iulian pe noiembrie 18, 2006

Imi aduc aminte cum se discuta acum 10-15 ani despre concediere si somaj. Aproape toti aveam o frica extraordinara de schimbare, de perspectiva pierderii locului de munca. De cate ori auzeam ca e mai bine sa ai o slujba mai proasta si sigura (la stat, evident) decat una bine platita dar cu riscuri?

Aceia care au avut curaj au reusit pana la urma. Si exemplul lor a dat curaj la mult mai multi. Incet, am inceput sa ne vindecam de educatia comunista invatand ca riscul si schimbarea aduc de cele mai multe ori beneficii. E din ce in ce mai vizibil ca romanii nu mai sunt speriati de perspectiva pierderii locului de munca. Sunt tot mai multi cei dornici sa riste mai mult. Pentru mai mult.

La asta m-am gandit citind un interviu cu Carly-the wow woman care tocmai si-a lansat cartea despre experientele ei la HP.

„Those are tough choices [taking people out of jobs]…but people walk the walk rather than listen to the talk on issues of values.”

Femeia asta e fantastica. De cand am vazut interviul (va trebuie Real Player instalat) luat de Kara Swisher la D2 nu inceteaza sa ma impresioneze cu puterea, carisma si abilitatile de leader pe care le poseda.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: